VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YEAAAAAH!!! Jag klarade det!

God morgon alla! Jag kämpar på med min förbannade planka och slutdatumet närmar sig. Jag testar varje kväll med mobilen framför mig och mitt rekord är 3.38 min. Igår kväll bad jag Tobbe att klocka mig för att jag inte skulle kunna se klockan själv! Han peppade och räknade ner och jag skakade i hela kroppen. När jag dunsade ner kroppen i golvet efter att ha maxat så länge jag vara kunde så flinade han och visade mig displayen…
 
IMG_2281.PNG
 
Han fintade mig! Jag trodde jag hade klarat mitt mål med nöd och näppe och så spöade jag det med 22 sek, iiiiiiiiiiih!!! Jag är grymt nöjd men ska ändå fortsätta öva varje kväll för nu börjar magen kännas starkare :)
 
Hur går det för er med utmaningen? Hoppas ni kämpar på! Den 23/12 är den slut 😉
 
Ikväll kommer ett recept på suuuuuveräna saffransmunkar med apelsinfyllning! IMG_2108.JPG Kräma ur den nya veckan nu! Det närmar sig jul och ledighet så kämpa på nu! :)

Kommentarer


  1. Emmi - explorista.se 8 december, 2014 on 08:20 Svara

    Bra jobbat! :)

  2. Moa 8 december, 2014 on 13:16 Svara

    Jäävlar va grymt! Du kan ju satsa på det dubbla till 23e;)
    Själv vill jag typ grina efter 30 sek och då kör jag ändå alla möjliga former av planka 4ggr/vecka enligt program från sjukgymnast iiih kanske antar utmaningen ändå:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *