VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DU HAR VUNNIT UGNEN!!!

Nu är en vinnare vald och hon heter…
Emma Buhr! TJIHOOOOOOOOOO!!! GRATTIS EMMA!!!
Du har alltså vunnit en kombiångugn från Neff till ett värde av 22 490:-!
Här är vinnarrimmet!
 
Med hjälp av detta paket, kan du leverera det bästa våra smaklökar vet. Med lyx av alla dess slag, kommer innehållet göra vår mage glad! På vår första date du spagetti lagade, då dina ögon gnistrade var jag den sista som klagade. Med en lyxig ugn från NEFF, kommer våra framtida dater bli en fullträff! Operakällaren & vassa eggen, släng er i väggen. Med marknadens ”hetaste” vitvara, kommer le chef Mikael 3 stjärnor i White guide bevara!
 
Jag och Neff tackar alla härliga människor som deltagit i tävlingen och bidragit med så fantastiska rim! Önskar att fler kunde vinna :) Ni får helt enkelt önska er en egen ugn av tomten, hehe, det ska jag göra 😉

IMG_2096.JPG

IMG_2098.JPG Ha nu en superhärlig kväll allihopa! Jag ska göra wienernougat när jag kommer hem från SATS, ett av mina favoritgodisar och sååå lätt att smälla ihop, yeaaaah!!! P.s Emma! Neff kontaktar dig imorgon om all information du behöver :)


Kommentarer


 1. Emma 3 december, 2014 on 21:44 Svara

  Woooow!!!

 2. Emma 3 december, 2014 on 21:48 Svara

  Woooow!!!

  Är mållös! Så lyxigt! Fantastiskt! Hurra!
  Tusen tack bästa, bästa Caroline & NEFF!

  Mvh, Emma

 3. Gülay 4 december, 2014 on 10:34 Svara

  Grattis Emma. Carro år efter år har jag gjort Monika Ahlbergs fantastiska wienernougat. Men jag blev nyfiken på din-:)

 4. Gülay 5 december, 2014 on 11:23 Svara

  Ser framemot o läsa din wienernougat-:) Trevlig helg härliga Carro

 5. Carro 5 december, 2014 on 09:02 Svara

  Jag har också alltid smält ihop nougat och choklad men det finns typ ingen nougat utan härdat fett i affären och det är fasen nono för mig i min bakning så jag gör min egna nougat! Superenkelt! Lägger ut receptet i helgen :) Jag gillar ju när det är gjort från grunden, med kärlek och lite tanke. Smälta färdigt godis är ju ingen sport, hehe…;)

 6. Carro 5 december, 2014 on 09:06 Svara

  Hahaha! Grattis!!!
  Jag är sååå avundsjuk!
  Njut av helgen nu och fira vinsten med lite gottis och bubbel :)

  Kraaaaaam!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *