VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite bra att ha inför julbaket!

I fredags när jag kom hem från mässan i mörkret så stod en liten korg proppad med härligheter från Cervera! Perfekta prylar att ha i köket nu när jag börjar bli sugen på att börja med julbakningen!
 
IMG_1729.JPG Stenfors Passersil 199:- Stenfors 3L skål 129:- Anders Petter Digitalvåg 349:- G.R.Y.T Kastrull 349:- Omega Visp 69:- Le Creuset Slickepott 169:-
 
Gå in på Cerveras sida och spana runt bland alla köksprylar! Dom har laddat upp med extra mycket inför julbaket, lovely! Köp direkt i webbshopen eller skriv en önskelista till tomten 😉
 
Hörni! Ha en härlig söndag! Jag ska baka stora, sega chokladmaränger med rostad mandel idag. Då blir den stora rostfria bunken perfekt att inviga över vattenbadet! Uppdatering senare idag!

Kommentarer


  1. Hilda 11 november, 2014 on 14:53 Svara

    Tjoho! Jag ska ha en kväll med mina vänner någon vecka före jul. Jag har bara massor med gamla recept som knäck och fudge, vilket inte är alls roligt!:/ Har du några andra bra tips på lite annorlunda julgodis? Kan du inte göra ett inlägg med massa julgodis så att jag kan få inspiration? Tack i förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *