VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Iiiiih! Imorgon börjar mässan!

Den här dan har bara susat iväg! Masserat på företag, hälsat på Annika och hennes nykläckta lilla Eddie, hämtat kidsen, kört klass på SATS.. Och ensam på bänken här hemma ligger min nya kamera och bara väntar på att få beröring. Jag skulle ha velat satt mig in mer i kamerans alla funktioner innan morgondagen, eller iallafall grunderna men men. Jag måste fasen gå och lägga mig för imorgon är det en heldag med Fredrik på MittKök mässan som väntar! Åh vad kul det ska bli! Det börjar med pressfrukost innan mässan öppnar, jajemen, nu räknas jag som press bara för att ni är så många härliga som läser min blogg TACK! ❤️
 
Sen öppnas dörrarna till mässan och vi ska bara gå runt och mysa och fota och gå på produktinformation om Philips nyheter, prisutdelning för Årets Bakblogg och så det bästa, Fredriks förstaplats i Folkets Val, Årets Bakblogg! YEAAAAAH! Bara jag inte börjar böla eller nåt när han går upp på scenen…hahaha! Jävla HSP:are! (High Sensitive Person, jepp) På kvällen väntar bloggträff med middag och ståhej, det kommer bli fantastiskt! Just det! Ni måste kika in här imorgon strax efter 9 för då lägger jag ut ett inlägg om de godaste kladdkakorna från bloggen! Varför? Jo! Det är ju Kladdkakans Dag på fredag! Har ni inte koll på det??? 😉
 
Hörrni! God natt, sov sött vakna blött!
 
P.s Jag hann pilla lite med kameran och här är en liten sneak peek på vad som komma skall…en av mina favoriter i jultider!

IMG_1635.JPG


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *