VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idag slog jag äntligen till!

”Det blir jättebra bilder med iPhone!” Nej, det blir inte det tyvärr. Eller jo, om man har perfekt ljus och ett objekt som är blixt stilla, DÅ blir det bra men hur ofta händer det? Idag har jag köpt en kamera! YEAH! IMG_1625.JPG
Jag valde en Nikon D5300 med ett extra 35mm objektiv som passar bättre för bilder med kort skärpedjup! Så nu ska bilderna upp en snäpp sörrni! Det ser jag fram emot…tror inte jag har en enda klar bild på kidsen sen dom kläcktes, hahaha! Där har vi ett perfekt exempel på objekt som aldrig är stilla! Nu längtar jag tills båda kidsen somnar för det är OMÖJLIGT att få pilla på kameran ifred. Jag försökte nyss och Milou kastade sig fram som en jävla juniorantilop och rev sönder locket på kartongen. RITSCH RATSCH! Jahapp, då lägger jag den högt upp på nån hylla utom synhåll då och fortsätter mitt efterlängtade kameramys i natt när alla sover.
 
Nu ska här lagas middag! Omfokusera!

Kommentarer


  1. Bo Gustafsson 5 november, 2014 on 20:56 Svara

    Grattis! Du har ju ändå tagit väldigt fina bilder med mobilen, tänk bara vad bra det ska bli nu!
    I boken ”Pizza med kärlek” av Carin Hartelius blev det korta skärpedjupet på pizzorna nästan väl kort, bra bok annars, lagom är bäst.
    Hade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *