VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höstens bästa recept!

Nu är det November och vinter i kalendern. Efter att vi var på bio i lördags och såg Tjuvarnas Jul så har jag börjat längta lite efter snö och blockljus! Satt och tittade bakåt i bloggen och kom på att jag skulle samla mina bästa höstrecept idag! Länkarna till alla godsaker hittar ni under bilderna! Snickerskladdkaka Hemgjord Nutella Chokladpaj med kola Vaniljkräm Bondkakor Vaniljhjärtan Snickerskladdkaka Kanelbullar med tosca Solrosbollar Tortillas
 
Testa recepten och återkom gärna om ni har några synpunkter eller frågor! Det är därför jag har den här bloggen ju! :)

Kommentarer


 1. Hanna 3 november, 2014 on 21:17 Svara

  Oh wow, tack för alla bra recept. Ska absolut provas

 2. Jenny 3 november, 2014 on 21:41 Svara

  Snickerskladdkakan är helt underbart god ❤️

 3. Sofia 4 november, 2014 on 07:02 Svara

  Du Carro, jag provade ditt recept på lakritsfudge, och smeten var grymt god måste jag säga, men mer än så blev det inte! Den satte sig aldrig och jag försöker komma på varför. Jag kokade upp till cirka 117 grader, då klarade den kulprovet, sedan vispade jag som en galning, men kanske inte tillräckligt länge? Det lev spår i smeten, men så matt vet jag inte om den blev…
  Har du något tips? Skall givetvis göra en ny sats ikväll, måste ju lyckas;)

 4. Ida 4 november, 2014 on 15:46 Svara

  Gjorde chokladpajen och bjöd mina vänninor och deras barn på den. Den gillades av alla! Såå god, men väldigt mäktig. Fick massor över! Delade i bitar och frös in. Den blev ännu godare när den varit fryst måste jag säga! Tack så mycket för alla goda recept! Har testat flera och är väldigt nöjd :)

 5. Sofia 7 november, 2014 on 00:06 Svara

  Carro, jag provade att göra lakritsfudgen igen, och jag tror det gick vägen den här gången. Den verkar ha stelnat, men vi får se imorgon.:)

 6. Carro 3 november, 2014 on 22:53 Svara

  Kul! Återkom gärna när du har resultatet! :)

 7. Carro 3 november, 2014 on 22:54 Svara

  Hihi, det är en av mina absoluta favoriter också! Sött och salt, lent och crunch!

 8. Carro 4 november, 2014 on 19:37 Svara

  hej Sofia!

  Neeej, vad trist! Om det höll kulprovet så är det nog ändå vispningen som skulle behövas burnas på lite till ändå. Testa att vispa ännu mer tills smeten verkligen blir matt. Den ska liksom stelna ganska snabbt på ytan när du brett ut den i formen! Hör av dig igen om det inte lyckas!
  Promise!

 9. Carro 4 november, 2014 on 19:39 Svara

  Vad himla kul att höra! YEAH! =)
  Jag tycker också att alla sorters kladdisar blir godare efter frysning! Ännu krämigare och härligare!
  Tack för att du kommenterade! Det är såååå roligt att få feedback! Kraaaaaaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *