VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sånt här gör mig lycklig, hahaha!

Idag är jag hemma med båda mina rumpnissar. Höstlov och planeringsdag på Fritids. Härligt! Ungarna far omkring och bygger kojor, häller allt Lego och bygger farkoster, grannkids väller in och hela huset är fyllt av glada små hobbits och skratt! (En del skrik och gråt blir det också..) Jag rensar akvariet, bakar bröd och tar in dynorna från verandan och höstboar. Sorgligt men lite mysigt. Om det vara kunde skina lite solstrålar så jag hann måla sista varvet på verandaräcket innan frosten kom! Suck, får väl ta det i vår för det regnar ju för fasen varje dag.
 
Vi bor i ett stort radhus och har mycket förvaringsutrymmen men det är alltid välkommet med smarta lösningar. Jag äääälskar att ha ordning och reda i förrådet, garderober och boden så vardagen bara flyter på. Alla vet exakt vart allting ligger och man kan snabbt hämta verktyg eller annat när man behöver. Jag var på Rusta häromdan och köpte såna där vakuumpåsar som man kan förvara täcken, kuddar, madrasser och jackor i! Sååå grymt bra och jag har sugit in alla dynor så det tar minimalt med plats. Jag är 79 år gammal dam i en 34 årings kropp. Jag får ju liksom gåshud och känner ren lycka när jag ser hur luften sugs ut och dynorna blir platta som pannkakor! Hahaha! IMG_1451.JPG Ser ni vilken skillnad! Uuuuuunderbart!!!
 
Ikväll kommer Fredrik över med kamera och ljussättning och bakformar. Det ska bakas så det står härliga till och imorgon får ni se resultatet! Längtar som ett barn till julafton :) Njut av måndagen!

Kommentarer


 1. Sandra R 27 oktober, 2014 on 12:12 Svara

  Jag blir precis lika lycklig när gästtäcken och kuddar sugs ihop till minimala nudelpaket och kan travas på höjden utan att ta upp plats. Allstå, en tant till i 30-årsåldern. :)

 2. Jenny 27 oktober, 2014 on 21:59 Svara

  Vill bara säga att din bok, din blogg, ditt sätt att skriva är SÅ himla inspirerande!

 3. Anki Näsman 27 oktober, 2014 on 22:55 Svara

  Vilken härlig tjej du är Carro!!
  Älskar att baka och blir mycket inspirerad av ditt sätt att bara vara. Fortsätt så här. Kram Anki

 4. Carro 27 oktober, 2014 on 12:48 Svara

  YEAAAAAAH!!! Hahaha! Vad härligt att höra! Små nudelpaket, hahaha! Precis!
  Kram!

 5. Carro 27 oktober, 2014 on 22:36 Svara

  Tack snälla härliga du Jenny! Vad himla kul att höra! Jag blir fasen varm i hela kroppen!
  Jag skriver som jag pratar, därför blir det några vokaler på raken och 3678 utropstecken i varje inlägg, hahaha!

  Kram till dig! :)

 6. Carro 1 november, 2014 on 18:39 Svara

  Vad kul att höra Anki!
  Jag lovar att fortsätta så länge jag tycker det är roligt! Och roligt är det när ni läsare kommenterar och gillar så jag vet att ni existerar 😉

  Kraaaam till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *