VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDAG GÄLLER DET!!!

Nu måste ni hjälpa mig! Eller rättare sagt min älskade vän Fredrik Nylén!
Han är nämligen nominerad till det stora Matbloggspriset Folkets Val och ikväll kl 23.59 avslutas omröstningen, iiiiiiiih!
Han ligger tvåa nu och nu ska han ta mig fasen vinna tycker jag! Varför tycker jag det då? Jo, inte bara för att han är fantastiskt varm och härlig människa utom också för att hans bakning har grundstenar som jag håller med om till 100%. Bra råvaror, rena smaker, nytänkande, klassiskt, ekologiskt och allt bakat med en jädra dos kärlek!

IMG_1421.PNG
Gå in här och rösta på honom! ❤️ Tryck bara på ”Gilla” så är din röst hörd!

Åååååh, jag håller tummarna då knogarna vitnar! Hoppas hoppas hoppas!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *