VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nääää, det här är inge kul att komma hem till!

IMG_1338.JPG Våra barn, grannens barn, hund och kattfoder, massagepackning mm mm mm mm. Fan, jag kommer knappt in i hallen när jag lastat ur bilen. Då tar gärna Milou fram pottan och slår en drill mitt i kaoset. Hon bara skyfflar bort alla sandiga galonisar och stövlar, placerar pottan mitt i ljusets sken och uträttar sina behov.
 
Lite middag på det då! Hej!

Kommentarer


 1. Viola 22 oktober, 2014 on 15:25 Svara

  Förlåt, men ett litet ( välment ) fniss slapp ur mig :-) Denna syn är nog vanligare än du tror, fast det betyder ju inte att du måste tycka om den… Andas och ta en sak i taget, vi kan och bör inte göra mer än så – en sak i taget… Kram

 2. Cissi 22 oktober, 2014 on 17:06 Svara

  Haha! Det där känner man ju igen! Gäller att räkna till tio…

 3. Carro 25 oktober, 2014 on 08:20 Svara

  Hahaha! Hör till familjelivet!
  Men ändå frustrerande! Känns som att pissa i motvind, hahaha!

  Kram Viola!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *