VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Meningen med livet

Den här härliga måndagskvällen har varit bokad sen ett halvår tillbaks.
 
Jag lyssnar, som så många andra, på Alex & Sigges podcast och nu går deras show ”Meningen med livet” på cirkus. Jag och Hellan, min älskade vän, möttes upp i stan och käkade middag och susade ut till Djurgården. Vilket härligt måndagsmys! Showen var bra men kanske inte mycket mer än så tyvärr. Eller, vi diskuterade den i bilen på vägen hem. Vi har båda lyssnat på podden sen den startade för över två år sen och det känns som att man känner dom så bra så förväntningarna blir för höga. Det är som en riktigt bra film, en film som man älskar och inte sett på 10 år och så ser man den igen och blir besviken för den kan liksom inte bli bättre än första minnet av den! Man väntar på den där härliga scenen och så var den lite fattigare än man mindes den. Typ…
 
Jag älskar både Alex och Sigge för allt dom berättat om i podden och så många minnen och upplevelser som dom delat med sig av. Så ser man showen och skämten känns igen för jag vet exakt hur dom kommer att formuleras, på deras sätt, som dom brukar leverera sina skämt och anekdoter. Jag kom på mig själv sitta och vänta på det där extra…som aldrig kom. Jaja, det var en himla härlig kväll och det var såååå kul att sitta så nära, på andra raden, och se dom live! Underbart!

IMG_1311.JPG

IMG_1315.JPG

IMG_1317.JPG


Kommentarer


  1. malin 20 oktober, 2014 on 21:56 Svara

    Hallu. Jonas var oxå där ikväll och sa precis samma sak! Haha va lustigt! Inte helt nöjd utan bara bra….kram!

  2. Carro 21 oktober, 2014 on 06:52 Svara

    Jag träffade på honom precis innan! Trist att showen var lite blek men kul att se dom live! Kraaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *