VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma igen.

I natt landade vi i Svedala igen och möts av blöt asfalt och polispådrag för en ev Ebolasmittad man. (Vilket visade sig vara falskt alarm) Vilket välkomnande, hahaha! Helgen har varit fantastisk och här kommer några bilder!

IMG_1265.JPG Coolaste marknaden La Boqueria!

IMG_1262.JPG Schyssta råvaror, yes!

IMG_1263.JPG Chokladståndet, massa roliga praliner och göttis.

IMG_1264.JPG

IMG_1273.JPG Hade vi vetat att det var 28 grader så hade vi ju för fasen tagit med badkläder! Häääääärligt!!!

IMG_1283.JPG Shit vad jag älskar den här värmen och sanden.

IMG_1286.JPG Vi besökte Picassomuséet. Inga bilder fick tas där inne men fint var det. Jag har velat åka hit ända sen jag gick Konst och Formgivning på gymnasiet!

IMG_1294.JPG La Cathedral Generalitat.

IMG_1270-0.JPG Mäktig byggnad även om jag får lite rysningar längs med ryggraden. Har ju lite svårt för det här religiösa..

IMG_1271.JPG Tänk att människor har suttit och gjort alla utsmyckningar för hand!! Heeeeelt otroligt vad detaljerat allt är! Lite skillnad från dagens byggnationer och konstverk.

IMG_1270.JPG Jag gick och tänkte på ficktjuvar..undrar om nån vågar små nåt här inne? Då hamnar man väl i helvetet och får käka sten i resten av sitt liv. Hehehe..

IMG_1292.JPG La Rambla! Huvudgatan som vi bodde nära. Härlig puls och glatt folk!

IMG_1297.JPG Två trötta småbarnsföräldrar kastas ner i en myllrande stad med 1000 saker att se och göra. Vi tänkte ta en turistbuss och vara lite kulturella men orkade faktiskt inte. Kön var sååå lång och det enda vi ville var att gå ner till hamnen, käka glass och dingla med benen. Så, det fick det bli! Helt rätt beslut! Vi somnade på rygg i solen! Vi får åka hit igen när vi blivit pensionärer 😉

IMG_1299.JPG Nästa gång ska jag ta med mig ”fotriktiga” jumpisar! Fattar inte vad jag tänkte på! Små små tunna sulor gick många många mil den här helgen…tills dom brast! Hahaha!

IMG_1274.JPG Bästa lunchen vid stranden! Grillad lax med rostade grönsaker. Så vackert!

IMG_1288.JPG Chokladglass varje dag, YEAAAAH!

IMG_1306.JPG Shit vad vi behövde det här älskling! Sista ölen och sangrian igår eftermiddag innan taxin kom och körde oss till flygplatsen. Lite sorgligt men vi längtade båda efter våra rumpnissar. Vi längtar bort bort bort från vardag och tjat och gnat. Sen hinner vi knappt landa och så börjar vi snacka om hur härligt det vore om Melwin och Milou varit med oss, hahaha! Inte klokt! Fast vi vet att vi inte hade fått sitta en endaste sekund i lugn och ro om dom varit här! Knasigt det här med föräldraskap… Så mycket kärlek men oj så bra att vara ifrån dom. Så man får längta riktigt mycket allihopa!

 
Hej då Barcelona! Vi ses absolut igen! Lite piggare och med jumpadojor på :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *