VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första kvällen i Barcelona!

Swisch swosch så var vi här!
Pulsen, folket, värmen och härliga uteserveringar omgav oss och vi bara stod där och glodde på allt! Vi har ju för fasen inte gjort nån research om Barcelona! Vad måste vi bara se? Vilka restauranger får vi inte missa? Vi beslöt oss för att bara strosa runt och njuta av allt och käka där det såg härligt ut :)

IMG_1258.JPG Vi startade upp med lite tapas och ett glas vin och öl i solen :)

IMG_1244.JPG

IMG_1261-0.JPG Tre timmar senare och han satt kvar i samma position. Hur fasen gör dom? Tempurmadrass under skinkorna?

 
Äh, nu går det inte att fortsätta med inlägget. Mer uppdatering kommer när WiFi kommer igång. Varje bild tar minst 15 min att ladda upp! Suck.. Nu ska vi ut och spana in staden! HAJ!

Kommentarer


 1. Emmi 20 oktober, 2014 on 08:16 Svara

  Älskar Barcelona!

  Missa inte Parc de Guell, Gaudis byggnader som La sagrada familia & Casa Batllo, en drink på Bosq de les fades vid Ramblan, Font Mágica vid Plaza Espana (fontän med ljus- och ljudspel vid Montjuic-berget) och shoppa färsk frukt och mat på La Boqueria.

  Kolla gärna in min blogg http://explorista.se för fler resetips (BCN-guide coming up!). Jag bloggar om uteliv, äventyr, resor, träning och drömmar i en salig blandning. Mixat med lite chokladcupcakes, jätteverbenor & betongkrukor. Och snygga foton, alltid snygga foton! :)

 2. Carro 21 oktober, 2014 on 06:54 Svara

  Fasen att jag inte fiskade efter tips innan resan! Nu år vi hemma igen och missade säkert hur mycket som helst! Men jag måste ändå dit igen för det var en sån himla härlig stad och två dagar var för kort!
  Ska kolla din blogg inför nästa tripp! Tack härliga du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *