VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu så! Barcelona here we come!!!

Veckan är slutjobbad för min del och imorgon susar jag och Tobbe iväg till Barcelona på en liten weekend!

I söndags tänkte jag bara herregud, vilken vecka det kommer att bli. Så jäääääädra fullspäckat schema med massagejobb, bakkurs, mässa och trix och knåp med hämtning och lämning av kidsen. Men inte hade jag behövt oroa mig en endaste sekund! Swisch swosch så var det över och det har varit en helt fantastiskt rolig vecka!

Jag vill tacka Jim och Per på BYA Väktarskola för en otroligt proffsig mässa där jag fick en hel monter med kök uppbyggd till mig och fria händer när det gällde bakningen! Bästa mässan jag varit med på :) :) :) Det roliga är att jag sålde massa böcker också. Dom sålde helt enkelt slut på två dagar så idag fick jag ta beställningar med mig hem för att skicka till folk så fort dom tryckts upp!
Vem hade kunnat tro det bland bombdräkter och säkerhetsutrustning, hahaha! ”Min fru älskar programmet!” ”Mina barn hejade på dig!”

Jag har det bästa jobbet i världen :)

Men, nu måste jag dra ihop nån slags packning för imorgon åker vi och lämnar ungarna hos mamma kl 10, sen flyger vi till Spanien kl 12.30!

Jag längtar efter att bara sitta på planet i lugn och ro. Jag ska njuta av varendaste lilla sekund av helgen!

God natt allihopa!

IMG_1213-1.JPG
Nu ska här brassas bullar!

IMG_1218.JPG
Härligt med stora degar som tar upp ett helt bord!

IMG_1209-3.JPG
Stora tabberaset i Katthult!

IMG_1227.JPG
Fd Rikspoluschefen Björn Eriksson och Vd för BYA Väktarskola Martin Bjurhem snurrade bullar i alla möjliga former och figurer!

IMG_1224.JPG
Jag tror han blev nöjd…;)

IMG_1233.PNG
Jahapp! Får rota fram lite sommarkläder igen då! Iiiiiiiiih!!!


Kommentarer


 1. Hanna 17 oktober, 2014 on 19:46 Svara

  Ååå vad härligt. Sol och värme och mys.
  Njut, det är ni så värda.❤️

 2. maja 18 oktober, 2014 on 07:56 Svara

  Hej! Nybörjarbakarn här!
  Jag nu testat två av dina recept från boken. Solbollarna blev underbara! Mina chocolate chip cookies blev skrattretande haha, jag önskar att jag kunde skicka med en bild. De flöt helt enkelt ut och blev bara platta kakor, inte det minsta krispiga heller, utan sega och kladdiga. Dock väldigt goda ;P Jag vet inte vad jag gjort för fel? Jag avvek från receptet med att ta bort nötterna, sen hade jag varken tsk eller msk mått så det kan nog ha blivit nåt knas med bakpulvret. Förutom att använda exakt rätt mängd bakpulver nästa gång…finns det nåt annat jag kan tänka på som kan ha gått snett? =)

 3. Carro 1 november, 2014 on 18:53 Svara

  Hej där!

  Vägde du mjölet? Gör det! En dl kan skilja sig hur mycket som helst beroende på om mjölet är packat, fettrikt eller luftigt och torrt. Jag skulle väga mjölet nästa gång och grädda lite längre, då ska det bli bra! Men känn på degen också, om den känns för kladdig, tillsätt mer mjöl och kyl en timme så mjölet sväller i degen. Då bör kakorna bli finfina! Hör gärna av dig igen när du bakat nästa omgång kakor!

  Kraaaaam och tack för att du läser bloggen!:) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *