VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baka baka bakaaaaaa!!!

En sockerbagerska, hon stod på mässa, hon baka kakor mest hela dagen, hon bakar stora hon bakar små…
 
Den här dan har gått så snabbt så klockorna stannar! En jätterolig dag med många glada ansikten! Jag vandrade in på mässan innan öppning i morse och kånkade på tunga kassar med ingredienser och slickepottar bland larmfirmor och bombdräkter. Kände mig lite malplacerad, hahaha! Jag bakade järnet hela dan och ivriga händer norpade åt sig bakverk med stora leenden. Det är så jädra härligt hur ”hembakat” kan göra människor så glada!
 
Det här har jag bjudit på idag: Kladdkakecupcakes med chokladmousse Chocolate Chip Cookies Kanelbullar Imorgon kör vi igen, hmm, kör nog på samma recept igen men mycket mer bullar…och nåt nytt kanske.. Måste lägga mig tidigt ikväll iallafall, måste, måste, måste! Senast kl 22! Får se hur det går, hahaha! IMG_1188-0.JPG IMG_1190.JPG IMG_1193.JPG IMG_1200.JPG IMG_1201.JPG
 
 

Kommentarer


 1. Freddi 14 oktober, 2014 on 18:50 Svara

  Varifrån kommer den där underbara tröjan? :)

 2. marie-louise 14 oktober, 2014 on 21:07 Svara

  Hallojsan! Vilka fina formar!! Vart köper man såna…?

 3. Gülay 14 oktober, 2014 on 21:57 Svara

  Hej
  Jag har också en fråga om kladdkakacupcakes formarna. Är dem lika små som knäckformar? Kollade på receptet. Får man verkligen 50 st av den satsen? Då tänkte jag att formarna är lika små som knäckformar-:)

 4. J 15 oktober, 2014 on 08:32 Svara

  Hej! Ja har följt o följer hela sverige bakar o numera med min 8åriga dotter. Vi gillar o baka tillsammans. Men s har jag ett litet problem eller ja så litet blir de inte o givetvis har ja fler;-) MEN var gång ja ska spritsa så far tyllen igenom spritspåsen eller så spricker spritspåsen… gahh man kan ju bli tokig för mindre… o jag sm verkligen behöver öva för o lära mig lite fina spritstekniker.:-O Kan du tipsa om bar spritspåsar o om där är något knep med hur man ska ha i tyllen o så??

 5. J 22 oktober, 2014 on 19:34 Svara

  Har du något favvomärke på spritspåse?

 6. Carro 14 oktober, 2014 on 21:21 Svara

  En av mina favvosar! :)
  Den är av märket ”Instinct” Köpte den för nåt år sen på en outlet. Kul svar va? 😉

 7. Carro 14 oktober, 2014 on 21:22 Svara

  Formarna kommer från Lagerhouse! :)

 8. Carro 21 oktober, 2014 on 07:00 Svara

  Hej! Jag anpassar aldrig det hör receptet efter antal formar, jag bara fyller på! Men till dom hör formarna stämde det finfint! Kram!

 9. Carro 21 oktober, 2014 on 07:03 Svara

  Hej Gülay!
  Vet du! När du klipper av spritspåsen så klipp bara så pass stort hål att tyllens topp och mönster precis sticker ut! Har du en fyllning som är trög så ta dubbla påsar och sen när du spritsar, håll en hand uppe på spritsen som endast stöd och tryck ut fyllningen nära tyllen!
  Det ska lösa allt ska du se!

  Kraaaaam!

 10. Carro 1 november, 2014 on 18:42 Svara

  Jag köper alltid 100-pack från Kakburken.se eller Strosseloannat.se. Men Wilton är bra! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *