VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dax att gå vidare.

Goooood morning!!!
 
Regnet öser ner och det är mörkt men jag vaknade med en jättepositivt känsla i kroppen! Jag ska bevara den hela dan, lillördag och allt! Hörrni, jag fick en finfin bagarrock…(heter det så?…Kockrock?) när jag vann Hela Sverige Bakar. Det är broderat på bröstet ”Hela Sverige Bakar”och jag känner mig sååå stolt när jag har den på mig :) Men nu känner jag att det är dax att lämna över till nästa vinnare som koras om några veckor och skaffa mig min egna bagarrock med ”Älska att Baka” broderat på bröstet! Det lustiga är att jag i den här vevan blev kontaktad av ett företag som säljer preciiiis såna här rockar! Eller, dom säljer arbetskläder för alla möjliga typer av yrken såsom restaurang, lantbruk, hotell, industri, bygg, vård mm mm. Många olika märken finns det att välja på och snabb leverans var det också :) Dom heter Prowear! IMG_0871.JPG Gå in på deras sida här och kolla runt. Kanske köpa ett par rejäla höstkängor? Det fanns även kläder för barn så jag funderar på att beställa en kockmössa till Melwin, hehe, sååå gulligt! Tror han skulle gilla det :) Nu har rocken iallafall kommit och den passade perfekt så nu ska jag bara lämna in den för tryck! Kul! Jag valde en svart för det är så snyggt. Då ser man avtrycket av mjöliga händer bättre också, hehe.. IMG_1084.JPG Vad tycks? Ser jag inte lite proffsig ut?

Kommentarer


  1. Annette 8 oktober, 2014 on 10:03 Svara

    Svart är helt rätt och väldigt snyggt på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *