VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fjärilshuset

I morse när kidsen vaknade kom dom in till oss och ville kolla på barnprogram. Jag gillar inte det. Så sjukt mycket dåliga program och risig reklam som lockar pojkarna till att köpa monster och coola bilar och flickorna till att köpa spabad för trötta fötter efter en stressig dag med allt pluggande eller färgglada armband som man bara kan skapa om man har ett hål mellan benen, fyyyy faan. Kom igen! Det är 2014! Jag får eksem över hela kroppen… Så vi slog på Animal Planet istället och det handlade om insekter och fjärilar! Ungarna var som förtrollade och jag med, hehe. Dom ställde 2754 frågor och hoppade upp och ner i sängen av entusiasm! Så det fick bli en spontanare till Fjärilshuset denna söndag! Vackert och otroliga djur. En himla mysig stund med familjen. Vi är så jädra dåliga på att hitta på saker allihopa tillsammans, det blir så lätt att vi bara skrotar omkring hemma och alla pysslar med sitt. Helt ok och jätteskönt ibland men inte jämt! IMG_1024.JPG IMG_1027.JPG IMG_1026.JPG IMG_1030.JPG IMG_1031.JPG IMG_1032.JPG IMG_1051.JPG IMG_1028.JPG IMG_1055.JPG IMG_1035.JPG IMG_1042.JPG IMG_1057.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *