VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjurruset 2014 – check!

IMG_0999.JPG Huset är tomt och jag lägger mig raklång i soffan slut i kroppen och så jädra nöjd med mig själv! Vad mycket roligare det var i år! Mycket lera, hahaha, tjock lera upp till bröstet varvat med branta backar och snåriga skogspartier. Osså lite militärhinder här och där, uuuuuunderbart! Jag tackar nån slags gud för silvertejpen (eller OKQ8) som gjorde att jag kom i mål med skorna kvar på kroppen! Det sög så hårt om benen när jag drog upp dom ur leran och ibland fastnade jag långt ner med foten i smala hål så jag kände mig som Ronja Rövardotter med rumpnissar under jorden..
 
Jag kommer ABSOLUT anmäla mig till nästa år igen! Favorit i repris!
Nu ska jag ta en lång varm dusch och burra ner mig under täcket och kolla på film :) Tobbe är på kalas med kidsen och kommer hem ikväll.
 
Ni glömmer inte att det är Kanelbullens Dag idag va? Baka på nu hörrni! IMG_1006.JPG IMG_1005.JPG

Kommentarer


 1. Hej hej vardag, Louise 4 oktober, 2014 on 22:45 Svara

  Braaaavo!!!

 2. myran83 6 oktober, 2014 on 20:57 Svara

  Visst var det roligt? Jag sprang för tredje året i rad nu och nästa år blir det också.

 3. Viola 7 oktober, 2014 on 16:00 Svara

  Men lägg av så imponerad jag är! Plurrade när jag plockade svamp i helgen och gick nästan hela dagen och muttrade över det, men hallå vad är det mot ”lera upp i brösthöjd” – så imponerad och häftigt!

 4. Carro 6 oktober, 2014 on 21:42 Svara

  Kom med nästa år! Såååå underbart lopp!

 5. Carro 6 oktober, 2014 on 21:44 Svara

  Det här var mitt andra år men kommer ABSOLUT att bli en årlig tradition varje år framöver! Midnattsloppet också, underbart lopp med mycket glädje och lycka! Då ses vi nästa år!

  :)

 6. Carro 7 oktober, 2014 on 21:50 Svara

  Hahaha!
  Skillnaden är att när man är ute och plockar svamp så vill man inte bli lerig och blöt! När man anmäler sig till Tjurruset så är man beredd att simma en mil lera, hahaha! Uuuuuunderbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *