VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ni måste lyssna på det här…

Jag älskar poddar. Nu lyssnar jag på P3 Dokumentär. Alla avsnitt påverkar som tusan men det senaste avsnittet berörde mig så mycket så jag började gråta när jag gick i skogen med Moss. ”Tvångssteriliseringarna”

IMG_0519.JPG Faan inte klokt att det här har pågått i Sverige för inte alls länge sen. Vilken sorg. Vilken skam. Stackars människor. Lyssna.


Kommentarer


 1. carina 16 september, 2014 on 16:13 Svara

  Har idag köpt obh nordicas bakmaskin, likadan som ni hade på hela Sverige bakar. Då ingick din bakbok som jag nyss har tittat i. Den gav mig stor inspiration till att baka. Ska prova ditt bullrecept.

 2. Lotta 16 september, 2014 on 20:40 Svara

  Hej :) Tack för en så bra blogg och alla fina recept. Jag skulle bli glad om du kunde tipsa lite vilket ”spritshuvud” du har till vad. T ex till små rosor mm. Ha en skön kväll!

 3. Viola 17 september, 2014 on 10:53 Svara

  Vi ser alla fram emot spritskolan :-), ja jag läser fortfarande fel, men det känns okej! Min spritsning blir, för att vara snäll mot mig själv, ”något” ojämn, men det är väl öva, öva och åter öva som gäller.. Sega maränger vankas hemma ikväll, det skam också bli kul att se hur du gör dina

 4. Susanne 18 september, 2014 on 15:42 Svara

  Tack för tipset! Jag lyssnar gärna på P3 dokumentär, men jag hade faktiskt inte bläddrat så långt bak i arkivet! Den här dokumentären klämde jag på en gång! En stund på väg i bilen, och sen en lång promenad. Gripande. Sorgligt. -Och fantastiskt skönt att det upphörde!

 5. Carro 16 september, 2014 on 17:36 Svara

  Hej!
  Vad kul! Lycka till med bullarna! Du kan halvera jästen och dubbla jästider så blir dom ännu godare :)

 6. Carro 16 september, 2014 on 20:56 Svara

  Hallå där Lotta!
  Tack! Vad himla kul att du gillar min blogg! :)
  Du, jag använder vanlig stjärntyll (öppen) till att göra rosor med. Testa med en massa olika storlekar. Använder du en stängd stjärntyll så blir rosorna lite mer vågiga i kanten, fint det med!
  Jag har sagt så länge nu att jag ska filma lite spritsning och det är på g. Måste bara få lite tid själv, utan ungar i köket, hehe..

  Håll utkik!

  Lycka till med spritsningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *