VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnare i Krakel tävlingen!

God morgon! Idag är det lördag och jag vaknade av att jag fick en dinosaurie rakt i nyllet för två timmar sen, hahaha! Det är så sjukt vad många sätt det finns att vakna på när man har ungar! Det är bara att garva åt det…

IMG_0460.JPG Jag undrar vilken tid hon börjar rodda…typ 05 kanske?

 
Vi ska på judo kl 10 och sen har vi en härlig hemmadag idag. Det var så länge sen som vi bara skrotade omkring hemma. Det finns en del att pyssla med här om man säger så. Jag tänkte gå igenom lite höst och vinterkartonger med kläder till kidsen för att se vad som behövs köpas nytt och märkas om mm. Rafsa runt lite på tomten och klippa gräset. Och ikväll vill jag se en härlig film, mys pys.
 
Hörrni! Här har ni vinnarna i Krakel Spektakel tävlingen! Rätt svar på frågan om vem som skrivit böckerna är: Lennart Hellsing! Ni får biobiljetter hemskickade :)
Karin Danielsson Anna Berglund Gustav Zackrisson Åsa Österberg Lideta Pargan
 
Ha en härlig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *