VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God kväll i stugan!

IMG_0418.JPG
Nu är jag slut som artist, puh! Ikväll har jag kört premiären av nya Body Pump programmet nr 91 och det är såååå jäkla härligt! Bra tryck i låtarna och härliga övningar som gör att det brinner i varenda muskelfiber! Lovely! Jag fick koreografin först igår för egentligen får vi en länk med musik och allt på mailen från Les Mills men den fungerade inte så allt blev försenat, grrrr. Jag satt och övade till 02 inatt. Kidsen vaknade 05. God morgon, hej, trevligt, jorå så atte… Men! Jag satte allt idag, YES! Därför är jag segdeg nu. När man fokuserar så sjukt hårt på nåt så intensivt så tömmer man liksom kroppen för att sen bara vingla av scenen. Trött i skallen och kroppen men också lycklig för att det satt och jag fixade det. Alltid samma sköna känsla! Älskar min Body Pump!
 
Hörrni! Till den själsliga hälsan nu!
Det här är min kommande baklista enligt era önskemål här på bloggen och Instagram!
Bondkakor – check!
Smörbullar med vaniljkräm
Långpannerecept
Sega stora maränger
Vaniljhjärtan
teknik Glutenfritt 
Cookiedough glass
Surdegsbröd
Mjuk citronkaka
Mjuk kaka med nougat och mandel på
Hastbullar med citronskal
Chokladbröd med pärlsocker
Hallongrottor
Partybågar..vad är det? Nån som vet?
Spritsskola – den kommer!
 
Tack alla för härliga förslag! Det kliar i fingrarna när jag läser listan! Vill baka NUUUUU! Men jag ska ut med hunden och sen sussa kudde. Mer sömn den hör natten tack! Hej och god natt!

Kommentarer


 1. Linda 11 september, 2014 on 06:18 Svara

  😀 Läste ”spritskola” och tänkte…”Nu har det snurrat runt”!! Supertack för att du förgyller tillvaron med din härliga blogg! Du har blivit mitt vitaminpiller i vardagen
  😉
  Linda

 2. Viola 11 september, 2014 on 11:53 Svara

  He, he – även jag fastnade på ”spritskola” och tänkte jaha, varför inte? :-) Men ser fram emot sega maränger mest, älskar seeega maränger! Men spritskola….hm, tåls att tänka på eller? 😉

 3. Fredrik 11 september, 2014 on 12:48 Svara

  Heja heja! Låter ju som en massa smarrigt!!!!

 4. Karolina 15 september, 2014 on 14:19 Svara

  Nu blev jag avundsjuk… Vi får vänta två veckor till innan det blir release på nya BP-passet. Men den som väntar på något gott….

 5. Carro 15 september, 2014 on 16:35 Svara

  Mäh! Vad sent! Du får väl komma till Vällingby och köra nya 91:an! Bästa passet på länge! Om du inte bor för långt bort såklart :)

  Hör av dig!

  Onsdagar 19.30, torsdagar 11.00 kör jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *