VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndag

IMG_0387.JPGMånga hatar måndagar men jag har faktiskt aldrig känt så!
Jag tycker så mycket om mitt jobb och jobbar korta dagar, det är väl därför. Jag gillar vardagsrutiner och att planera middagslistan. Jag kanske är knäpp, hehe. Och! Jag har ju börjat på Kickboxning! Idag kl 19 är det andra träningen och jag ska linda händerna den här gången och ta med mig mina egna handskar. Längtar längtar! Jag har börjat ställa klockan tidigare på morgnarna. 90 min räcker inte alltid när en unge grinar över att sylten tagit slut till gröten medan den andra rumpnissen ”gör rent” pottan med toaborsten så avföringen skvätter upp på väggarna. Så, nu går vi upp två timmar innan avgång, japp! Ingen skillnad i trötthet och belöningen blir en lugn morgon när jag hinner fnula runt och packa allt i lugn och ro, löv it!
 
Fick precis ett mail från redaktören som meddelade att ni är över 5000 läsare i veckan nu och det gör mig så glad så jag spricker! Inte klokt är det! Liten tår i ögat får jag faktiskt, av glädje så klart :) :) :)
Ha en underbar måndag idag allihopa! HAJ!

Kommentarer


 1. Viola 8 september, 2014 on 14:33 Svara

  Min son är 15 år och kliver själv upp kl.06.30 för att få ta det lite chill på morgonen, det innebär att jag kliver kl.05.45 och är klar till kl.06.30 för då får jag 30 minuter med snack med son varje vardag.(Jag har det lyxigt med frukost på jobbet ) Hur skönt som helst, speciellt nu i tonåren när prata inte är helt lätt….Men på morgonen tror jag han är för trött för att komma ihåg det :-) Sova kan jag göra när han flyttat hemifrån!

 2. Marlene 8 september, 2014 on 18:04 Svara

  Kanske får du några till nu. Jag har läkat till dej idag :-)
  http://fdensammamamman.blogspot.se/2014/09/loppi-blogbag.html

 3. Helen.HUSnrNIO 8 september, 2014 on 21:32 Svara

  Kör samma taktik här! Hellre upp för tidigt, typ tillsammans med tuppen, och hinna med att skura golvet fritt från leverpastej innan någon halkar och bryter benet och hinna leta upp bilnycklarna innan det är dags att ge sig iväg så att vi alla slipper att gå till alla ställen som det ska lämnas på 😀

  Trevlig måndagskväll!

 4. Carro 8 september, 2014 on 21:11 Svara

  Hahaha! Hur underbart var inte det där då? Smart morsa som smyger in tonåringen på myspys morgontid! Det ska jag ta efter sen när kidsen blir äldre! Kraaaam!

 5. Carro 8 september, 2014 on 21:11 Svara

  Tack snälla du! Kraaaaam!!!

 6. Carro 10 september, 2014 on 22:16 Svara

  Hög igenkänningsfaktor på den! Halka på leverpastej, japp!
  Man hittar sina små knep i familjelivet, eller hur! Trolla lite här och där :)

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *