VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Puh, vilken fredag…

Fredag är min favoritdag! Alla är glada och avslappnade på jobbet, kanske lite vinlotteri, fredagsmys med familjen… Men den här fredagen kan vi skicka åt helvete.
 
Det började strula redan i morse. Milous dagmamma hade planeringsdag idag så jag hade tänkt vara ledig med henne. Men eftersom jag vabbade i förrgår så sköt jag upp mitt masserande tills idag istället och Milou fick hänga med Tobbe i lastbilen. Härligt att vara egen företagare båda två…eller inte. Iallafall inte när det ska vabbas. Dom drog iallafall tidigt så jag och Melwin var ensamma hemma nån timme till innan han skulle till skolan. 2 min innan vi skulle åka så upptäcker jag att Tobbe har tagit med sig min bilnyckel i lastbilen. Fuck. Jag ringer honom och han är tvungen att vända hemåt genom köerna…tjihoooo. Jag joggar stressad med Melwin till skolan och kutar mitt snabbaste hem igen så svetten lackar. Möter argt upp en lika arg Tobbe på parkeringen, ringer företaget ”Skjut upp massagelistan 15 min, jag är lite sen!” (Hatar sånt…) Trampar gasen i botten, skriker det högsta jag kan så det svider i halsen och susar mot Arninge. Puh, knådar som en tok i 5 timmar och står på gasen hem igen till en pissnödig hund. Hämtar Melwin med Moss i högsta hugg. Lagar middag tidigt för idag skulle vi ju bada. Fredagsmys! Ser på klockan att det blir alldeles för sent så vi tar det nästa fredag :( Har i uppgift att baka 3 tårtbottnar till ett kalas i helgen. Misslyckas med ALLIHOPA. Så jävla härlig känsla i kroppen. Hatar att baka idag. Shit, glömde bakpulvret i ALLIHOPA.
 
Så nu säger jag godnatt. Ska bara slänga ihop en vaniljkräm…det ska väl för faaaaaaaan gå vägen??? Zzzzzzzzzzzzzzzz…nya tag imorgon. I harmonins tecken gärna. IMG_0335.JPG Den var iallafall god… IMG_0338.JPG

Kommentarer


 1. malin 5 september, 2014 on 23:20 Svara

  Andas!:)

 2. http://punchtv.webs.com/ 6 september, 2014 on 06:56 Svara

  Ӏntense scenes and sounds attract them.

 3. Erika 6 september, 2014 on 08:02 Svara

  Härlig blogg du har! Ny följare!

 4. Gülay 7 september, 2014 on 18:31 Svara

  Ojj ojj stackaren. Men det gick säkert bra sen,så duktig som du är. Vissa dagar är totalt hopplösa. Idag var det inte min dag. Jag hittade ett recept på kräftpaj. Gjorde det på min nya patisse pajform. Men när jag skulle ta ut formen tappade jag pajen på golvet. Inte upp o ner men ändå-:((. Mina barn vägrade och äta. Vilken skillnad det var att göra paj i en kvalitets form tycker jag. Degen blev så frasig och god. Lyckade aldrig med degen i billigare varianter. Inget fel på formen-:)) Felet ligger hos mig,det var inte min dag idag suck!

 5. Gülay 7 september, 2014 on 19:24 Svara

  Hej igen Carro. Formen var masterclass. Jag tycker dem är bra? Vad tycker du? Jag vet inte om man får skriva märke. Annars får du ta bort det-:)

 6. stins med fyra 10 september, 2014 on 17:12 Svara

  Härligt att någon vågar visa upp hur det egentligen är

  och inte så där upp fixat. Fortsätt så :)

 7. Carro 8 september, 2014 on 21:26 Svara

  Puss! I will!

 8. Carro 8 september, 2014 on 21:27 Svara

  Hihihiiii vad kul! Tack! Hör av dig om du har några speciella önskemål på bakverk du vill se i bloggen!

  Varmt välkommen!

 9. Carro 8 september, 2014 on 21:30 Svara

  Nej men det är ju bara så ibland! Man havererar totalt fast man tycker att man gör som alla andra gånger. Upp på hästen igen och så har man lärt sig nåt nytt!

  Tack snälla du!

  Jag har inte testat Masterclass! Nu blir jag nyfiken! Ska kolla upp! För visst är det skillnad på form och form!

 10. Carro 14 september, 2014 on 11:13 Svara

  Tack!
  Jag skriver bara det som poppar upp i skallen, sen får folk gilla eller inte :)

  Vad kul att du gillar det!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *