VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Häagen Dazs glass i stora lass!

Jag är mätt. Jag är så mätt så magen står åt alla håll och kanter, hahaha! Vilken härlig kväll!
 
Häagen Dazs bjöd in till provsmakning av en favorit i repris, en smak som folk har velat ha tillbaka i sortimentet, Coffee! Jag gillar ju inte kaffe men den här glassen var riktigt god! Det bästa är att den bara innehåller 5 ingredienser, grädde, äggulor, socker, kondenserad mjölk och kaffe! Älskar att dom är så noga med råvarorna! Nej, det är ingen luftig, lätt glass som man skopar direkt från frysen. För den innehåller inga kemikalier som gör den fluffig! Den ska stå framme i 15 min på köksbänken för att temperera sig, sen är det bara att njuta i fulla drag av en glass som får smaklökarna att dansa! Japp! IMG_0282.JPG IMG_0283.JPG Goda små snittar! ”Mat före sött” 😉 IMG_0284.JPG Älskade vän Annika med magen i vädret! Vacker! Inte ofta vi sitter så här och smuttar bubbel (alkoholfritt) och äter snittar, hahaha! IMG_0287.JPG Smutt, smutt.. IMG_0297.JPG Underbara underbara vän Fredrik! Alltid med kameran i högsta hugg! IMG_0302.JPG Christina, första vinnaren i Hela Sverige Bakar kom också för att mumsa glass. IMG_0304.JPG Äh, lite fika på det! Frederik Zäll från Escobar stod för allt bakat! IMG_0296.JPG Sånt här kakfat vill jag ha! IMG_0318.JPG Mäh, såååå snyggt folk! IMG_0327.JPG Tack härliga Fredrik, Stina, Christina och Annika för en härlig kväll! IMG_0325.JPG En liten goodiebag att ta med hem!

Kommentarer


 1. Chocochock "50 nyanser av choklad" 5 september, 2014 on 08:02 Svara

  Jag är inte så förtjust i glass, choklad är mer min grej :)
  Men Häagen Dazs är ju bra mycket bättre än GB i alla fall!
  Hur funkar det att få glass i goodiebag…
  Har man inte bara smält milkshake då när man kommer hem :) ?

 2. bullermamman 8 september, 2014 on 23:55 Svara

  Vilken jäkla härlig kväll ni ser ut att ha haft! Glass i stora lass, inget man tackar nej till 😉 Kram

 3. Carro 9 september, 2014 on 00:29 Svara

  Åååh, jag älskar glass! I stora lass, året om! :)

  Glassen höll sig väldigt bra hem till frysen! Jag fick några burkar så dom kylde varann i en härlig gemenskap där längst ner i goodiebagen!

  :)

 4. Carro 9 september, 2014 on 00:31 Svara

  Eller hur!!! Kändes riktigt lyxigt!

  Du! Jag har glömt att välkomna dig hit till Loppi för tusan! Även om det är ett tag sen nu :)

  Välkommen i gänget!

  Kraaaaam!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *