VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Elkedjans kampanj ute nu!

IMG_0094-0.JPG
 
Så här ser kampanjaffischen ut! Hahaha, jag tror jag ska fixa sån där frilla varje morgon, HAHAHAHA!!!
Gå in i nån av Elkedjans butiker för att ta receptkorten som jag gjort! Goda recept, allt från småkaka med passionsfrukt och kokos till tortillas till fredagsmyset!  
 
God natt!

Kommentarer


 1. Gülay 2 september, 2014 on 23:08 Svara

  Gick in till elkedjan för att köpa något, såg dina receptkort. Bästa kladdkakan var med. Ingredienserna var lite annerlunda än den du delade här. Ja det finns ju massviss med kladdkaka varianter. Men vilken är den bästa? -:)) Jag kände inte igen dig på bilden! Vad jag förstår ska de byta receptkort varje vecka. Man kan väll inte köpa husgeråd saker varje vecka och gå in där o hämta receptkorten -:))),då blir man ju ruinerad.

 2. Viola 3 september, 2014 on 09:13 Svara

  He, he – ja, den frillan är nog lätt att svänga ihop så där direkt på morgonen :-) Ska rota igenom dina recept nu efter en god kaka/tårta, fyller visst år i helgen som kommer…Blir nog småkakkor också, gillar småkakor – det blir så många av ett recept och tar ingen direkt tid! Antar att vi får se ett försök till frisyr imorgon då? 😉

 3. Chocochock "50 nyanser av choklad" 3 september, 2014 on 20:00 Svara

  Tjusigt!
  Så ser jag också ut när jag bakar :)

 4. Caroline 4 september, 2014 on 10:02 Svara

  Vad kul!
  Jag var tvungen att ta fram lite nya recept till kampanjen så jag finlirade lite med kladdkakereeceptet så det blev ännu bättre, hihi!
  jag trodde att alla receptkorten skulle finnas på plats men det är såklart smartare av dom att portionera ut dom vecka för vecka under Hela Sverige Bakars säsong som är 10 avsnitt.

  Jag känner inte heller igen mig på bilden! Frisyren är verkligen bara för mycket, hahaha! Och klänningen är inte jätterolig men som helhet blev det en bra look för temat Retro!

 5. Caroline 4 september, 2014 on 10:03 Svara

  Eller hur! Tog frisören över en timme att fixa dom där jättelockarna! Skönt när nån pillar en i skallen så länge, hehe. Receptkorten kommer tydligen ut en gång i veckan så du får kolla igenom min blogg efter goda bakverk så du får fler recept på samma gång! =)

  Lycka till med bakningen!

 6. Caroline 4 september, 2014 on 10:04 Svara

  Hahahaha!!! Jamen det är ju så praktisk frisyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *