VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad jag har längtat!!!

Oh my god. Jag är lycklig i varenda cell!
 
Kom precis hem från ett svettigt, köttigt Kickboxningspass på Sportgarden. Mina händer skakar, knogarna är illröda och svullna och låren är trötta, underbar känsla som jag saknat länge länge. Jag pysslade med thaiboxning och fitnessboxning för över 10 år sen på Vallentuna Boxing Camp och sen jobbat som instruktör i några år men nu var det länge sen jag hade händerna i ett par stinkande boxhandskar. Melwin går på Judo på lördagar och jag såg att dom hade öppet hus i två veckor nu. Drog med mig min bästa träningspartner Lisa som inte bangar för nåt och vi vill båda börja köra måndagar nu. Ååååh, hoppas det funkar i familjepusslet! Det finns ingen bättre träning!!! Får se hur kroppen känns imorgon, hehe…mör och fin :)
 
IMG_0216.JPG
 
Här har ni gårdagens tårtbakning på TV4 Nyhetsmorgon :)

Kommentarer


  1. Jannice 2 september, 2014 on 07:33 Svara

    Tycker det verkar så kul med kickboxning och sånt men vi har inte så stort utbud här där jag bor :/

  2. Caroline 4 september, 2014 on 09:53 Svara

    Åh vad synd! Men finns det inget vanligt Kicvk & Box pass då? Friskis och Svettis, N´Joy, alla gym har ju typ det! Såååå fantastiskt bra träning och roligt som bara den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *