VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag finner inga ord som kan beskriva hur mycket jagälskar sommaren!!!

Värmen, solen, ljumma kvällar, gröna gräsmattor, färska jordgubbar, glada människor, picknick, mindre trafik, grillar som doftar, uteserveringar, simma i havet, tjocka overaller och tumvantar längst in i garderoben, lyckliga barn med varm hud som luktar sol, fåglar som kvittrar, åkrar som frodas, linne och shorts, flipflops…

Jag vet att jag kommer att tycka att det är ok när hösten väl kommer men just nu kan jag inte förstå hur jag står ut hela långa mörka vintern. Det kanske är som med förlossningar. Man har inget val, den kommer när den kommer. Man glömmer smärtan, tills man är där igen. Smart funktion som vi människor besitter. Då klarar vi oss bättre.

20140723-102414-37454080.jpg
Nu drar vi till stranden!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *