VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

7 minutes

Den 16 augusti går starten för Midnattsloppet och jag är anmäld sen länge. Hur går det med löpträningen då Carro? Målet är 1 mil på under 60 minuter. Idag körde jag första 5 km rundan sen Greklandsresan (5 veckor sen..) och det kändes riktigt bra faktiskt! Härligt!

Jag laddade ner en suveränt bra app som heter ”7 minutes” och innehåller en massa olika program med olika övningar. Riktigt riktigt bra för fysövningar att köra efter löprundan eller promenaden. Ladda ner den så slipper ni tänka vad ni ska göra! Den gör det åt er :) Perfekt till sommarens utomhusträning på gräsmattan eller balkongen!

20140703-223656-81416143.jpg
Nu fick jag en nytändning på hemmaträningsfronten!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *