VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mobiljävel…

Nästa veckas mission är ”fixa mobilen”. Den är helt opålitlig. Jag råkade spräcka glaset på den för några veckor sen så jag lämnade in den och fick det utbytt men det glappar i mobilen och den stänger av sig fast det finns batteri kvar. Det började den med för länge sen. När jag bloggar så kan jag bara skriva med vissa bokstäver och det tar 68 timmar att få dit ett s. Blir galen… 100% batteri på morgonen är tvärslut innan eftermiddan kommit.
Jag gör allt via mobilen. Bloggar, kollar mail, Instagrammar mm mm.
Igår stod vi vid stora ängen och inväntade traktorerna med höskrindor fyllda med alla barn och vips så lägger mobilen av, preciiiis när jag tar upp mobilen och ska fota dom små lyckliga ansiktena!

Jag har en iPhone 5 nu och är less på att dom inte ens håller i ett år. Min är snart 1.5 år gammal, inte klokt ju. Man uppdaterar och telefonen bara försämras. Kameran är ingen höjdare heller.

Vilken mobil ska jag satsa på? Hjälp mig! Har ni några tips?

Jag fick några kort mms:ade till mig iallafall. Tack för dom!

20140621-092109-33669178.jpg
Tobbe, Milou och Melwin <3

20140621-092220-33740684.jpg
Det blev ju himla fint väder iallafall och vi kunde äta utomhus! Sååå jäkla mysigt! Tårtan blev god och gick åt :) Jag måste klippa luggen…


Kommentarer


 1. Nelly 21 juni, 2014 on 09:34 Svara

  Hej! Jag skulle satsa på en samsung galaxy s4 plus. Det är flera i min familj som köpt den och är riktigt nöjda 😀

 2. Britta 21 juni, 2014 on 14:33 Svara

  En Samsung Galaxy (jag har en s3, men har bara hört bra saker om de senare modellerna). Ruggigt bra kamera. Det tar ett tag att lära om från att ha haft en Iphone, men sedan är den mycket bättre. Stavningsförslag snarare än autocorrect, bra standardkalender. Stor skärm med stort tangentbord (jämfört med Iphone) vilket såklart är bra om man skriver mycket.

 3. Carina 21 juni, 2014 on 16:49 Svara

  Hej!
  Jag håller också på en Samsung. Har själv en S2 som jag skall byta upp. På jobbet har ja IPhone men jag upplever den som mycket tråkigare att använda.

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Carina

 4. Viola 21 juni, 2014 on 18:23 Svara

  Samsung S4/S5/Note – de är underbara alla tre, jag bloggar visserligen inte men har grymt svårt för Iphonens tänk och brist på valmöjligheter. Har haft Samsung sedan jag fick min första mobil (är ingen duvunge, så har haft ett tag nu) och gillar allt med den. Supporten är klockren, bara en sån sak! Lycka till

 5. Linda Platemark 21 juni, 2014 on 18:32 Svara

  Jag skulle rekommendera Samsung galaxy noter 3. Har en super kamera och är smidig å kolla mail på. Jag är super nöjd med den. Lycka till å hitta en ny

 6. Catta 21 juni, 2014 on 20:48 Svara

  Säger som övriga, Samsung! Jag har själv en Samsung Galaxy S3, fick den av min man precis när dom kommit ut och jag är fortfarande jättenöjd med den, funkar hur bra som helst bara man inte glömmer att slå av wifin när man inte behöver den för då drar den mycket batteri. Lycka till med vad du nu än väljer.

 7. Caroline 21 juni, 2014 on 16:33 Svara

  Taaaaaack!!! Har kollat på Samsung och är sugen! Tack för tipset!

 8. Caroline 21 juni, 2014 on 16:34 Svara

  Men vad bra! Ska genast kolla upp! Det är liksom därför jag inte har bytt..orkar inte lära om när farten sitter i fingrarna, hehe..

  Tack snälla för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *