VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alla blir galna vid fullmåne!

20140613-104345-38625028.jpg
04.10. Då sätter Milou fart denna fredag. För andra morgonen i rad. Go & glad kexchoklad. Hon klättrar över mitt ansikte och tar som vanligt av sig blöjan och kissar i hallen. Vilken start på dan! Det känns som att jag har varit ute och festat i 3 dagar, så trött är jag. Går och lägger mig alldeles för sent men det är så härligt att bara strosa runt i huset och pilla med allt man inte hinner på dagarna och vips så är klockan 00.30! Bo, vår katt retas med skatorna utanför vårt sovrumsfönster och när jag kommer ner i vardagsrummet så står Moss och juckar i sin korg så det sprutar kroppsvätskor på väggen. Galen jävla morgon!

I morse hände nåt lite spooky. Jag fick ett sms från Samtalshuset. Jag gick där på kbt förra sommaren för att få hjälp med stresshantering medans jag skrev boken och hade fullt upp med kidsen. Dom e jätteduktiga. ”Välkommen på bokcirkel där vi diskuterar relationer och hur vi lyckas med dessa utifrån boken ”Hemligheten”!
Jag lyssnade ju klart på den sent igår kväll! Sjukt! Jag är himla sugen på att anmäla mig och det skulle va så kul om jag kunde få med mig Tobbe!

Jag har längtat efter den här fredagen länge för idag ska jag nämligen på Surdegskurs hos Sebastien Boudet! Åååh vad kul det ska bli! Jag vill lära mig mer! Han bjöd in mig till kursen när vi sågs på Bonniers vårfest och idag är det dax. Föreklädet är nerpackat och nu väntar jag bara på att svärfar kommer hit och tar över kidsen.

20140613-103236-37956368.jpg

Nu ska här bakas!


Kommentarer


  1. anna 13 juni, 2014 on 14:55 Svara

    Då var de två. Min son vaknade också 4.10 idag, totalt påverkad av fullmånen – som alltid. Vår morgon var dock lugnare än din i övrigt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *