VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag tycker om vår bil

Den här dagen…suck. Jag ska verkligen försöka att vara positiv så fixar jag den bättre. Eftersom Melwin har vattkoppor så är det svårt att få barnvakt och jag måste jobba idag. Efter midsommar stänger många av mina massageföretag igen och jag får semester vare sig jag vill eller inte så dom här två veckorna är superviktiga för mig jobbmässigt.

Men underbara Catherine kunde ta båda barnen idag, tjihooooooo!!! Ett litet krux bara..hon bor ute på Munsö. Det är 4 mil ifrån oss och sen är det det 6 mil tillbaks i köer genom Drottningholm och Brommaplan. Det får gå.

Nu är jag iallafall på plats och har ställt in alla saker, fällt upp massagebänken och tänt ljus. Musiken är härlig och harmonisk och jag är så jäkla glad över att jag hann hit i tid. Jag måste jobba in lunchen idag för kl 14 har jag ett viktigt möte med Elkedjan inne i stan. Smoothie, bananer, koka ägg, avokado och äpple ligger i väskan.

Hämta kidsen ute på ön och hoppas jag hinner innan köerna. Klass på SATS ikväll. Jag kommer somna gott ikväll. Just det, fucking PMS på det hela också. Hela min vindruta är nerspottad av min arga käft som snäst åt söliga trafikanter.

Men nu är jag glad. Jag hann! :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *