VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi har en Ankeborgare i huset.

04.10 ”MAAAAAAAAMMAAAAAAA!!!” Milou vaknar och vill komma till oss. Jag bär över henne och nattar om henne (tror jag) mellan bredvid mig.

04.30 Jag vaknar med ett ryck av nån slags vätska forsar över min axel och hals. Jag kastar mig upp och ser att Milou har tagit av sig blöjan och står rätt upp och ner och kissar på sin mor. Kärlek till livet. Jag går och sköljer av mig och lägger en stor handduk i sängen, orkar inte byta sängkläder nu.

07.00 Vi äter frukost, jag , Melwin och Milou. Gröten skvätter ut över golvet från ivriga skedar som stoppas in i barnamunnar. Sanera köket. Sätter på en maskin sängkläder.

07.30 ”MAMMAAAAAA, BLÄÄÄÄÄÄÄ!” Jag står och diskar, vänder mig om och där står det lilla barnet utan blöja och bajs inkletat i händerna. Hon håller upp dom stinkande fingrarna mot mig och ser väldigt bekymrad ut. ”BLÄÄÄÄÄÄÄ” säger hon igen och tar sig i håret. Än en gång, kärlek till livet. Moss ser sugen ut när han tittar på den blänkande bruna korven framför sin korg men lägger band på sig då han ser onda blickar från sin matte.
Sanera barn och vardagsrumsgolv.

08.15 Till dagmamman. Puh. I made it!

Nu blir det toaletträning för den lilla damen. Under tiden ska jag googla typ kyskhetsbälte till småfolk.

GOD MORGON!


Kommentarer


  1. Britta 20 maj, 2014 on 21:56 Svara

    Hahaha, glamouren är på topp vissa dagar! 😉 Ang tvångsmässigt blöjavtagande kan jag rekommendera en riktigt svåruppknäppt pyjamas. Eller en sovpåse (finns till större barn än bebisar). Med sovpåse kan man varken klättra ur spjälsängen eller få av sig blöjan… :)

  2. Anna 20 november, 2014 on 11:17 Svara

    Älskar det här inlägget! Har bifogat det till alla på redaktionen för det är så roligt och härligt! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *