VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nostalgi på Taxinge!

20140515-113310.jpg

Jag har precis satt mig i bilen efter att ha avslutat ett möte med TV4 och Elkedjan! Elkedjan, OBH Nordica och Kungsörnen sponsrar även denna säsong av Hela Sverige Bakar. Jag fick en helt nybakad kanelbulle serverad och jag njööööt för den var helt underbar, så klart, det kallas inte för Kakslottet för inte :) Moss fick hänga med mig och springa längs med vattnet och koka kaffe. Blubb blubb…det gjorde hans dag.

När jag kom hit och parkerade bilen så fick jag fasen dubbla hjärtslag! Tältet började skymta bakom buskarna och jag var bara tvungen att gå in och hälsa på alla jag kände igen i produktionen. Jag gick fram till en av bänkarna och drog handen längs med kanten och blev alldeles rörd.. Jag kommer ihåg för snart ett år sen när finalen spelades in och jag, Fredrik och Ina bakade finalens tekniska utmaning. Mina älskade ungar satt utanför tältet bland alla andra åskådare. Jag hade inte sett dom på över tre veckor och hela min kropp höll på att gå sönder av längtan. Vilken upplevelse… Jag älskar det här stället och jag älskar att jag har fått vara med om alltihop. Fantastiska minnen tillsammans med lika fantastiska människor.

Taxinge slott, alltid en helig plats i mitt hjärta.

20140515-114435.jpg


Kommentarer


 1. Fredrik Nylén 15 maj, 2014 on 13:51 Svara

  Men du vad avis jag blev nu!!! Jag vill också leka i tältet igen!! Åhhh… Kan vi inte övertala någon att vi kan komma dit och baka på tid bara på skoj, det behövs inga kameror, bara baka!!! KRAAAAM!

 2. Carro 15 maj, 2014 on 23:22 Svara

  Hahahaha!!! Jaaa!!! Jag ringer Isabella och frågar om vi får ta plats nån dag och leka lite! 😉

  Vi ses snart älskade vän!

 3. Lina 16 maj, 2014 on 20:36 Svara

  Ni får väl ge dem en bra idé, kanske att efter någon/några säsonger till, stoppa alla top 3 från varje säsong i en top exclusive säsong för att kora den ultimata hemmabagaren? Typ nåt sånt. 😛 Tack igen för all inspiration Carro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *