VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken hjäääääfla natt…

Trött efter helgens alla missions beslöt jag mig för att gå och lägga mig senast kl 22 igår. Skönt att få 9 timmars sömn!

22.03 skrek Milou i sitt rum ”NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!” Jag störtade in och tröstade henne, hon drömde nåt läskigt, lilla böngrodden. Hon vägrade somna om och grät så fort jag smög ut så jag tog över henne så hon fick sova bredvid mig. Nope, då blev hon pigg. Hon satt och pillade i mitt hår, körde in fingrarna i mina öron och pussade mitt ansikte med salivindränkta läppar i 45 min. Jag hade släckt så det var kolsvart i rummet men jag såg ändå hennes lilla runda ansikte nära mitt och hennes stora ögon som sökte efter kontakt och lek. ”Tittaaaaa!” Sa hon om och om igen. Jag vände henne ryggen och sa god natt bestämt och då la hon sig till ro…i några minuter, sen började hon stöka runt igen och klättrade över mitt ansikte för att ta sig ner för sängen och leta efter nåt kul att göra. Fet kissblöja i ansiktet, byta den.

Jag vaknar 02.30 av ett barn som sjunger i vårt hus. Vad faan, drömmer jag eller??? Milou sov äntligen och friden var total. Jag såg att det lyste längre bort i hallen från från Melwins rum så jag gick dit och där satt han mitt på golvet med duntäcket lindat runt sin kropp och bläddrade i en dinosauriebok. Ett ögonblick så fick jag rysningar för det var som en perfekt scen i en skräckfilm. Jag såg framför mig att han skulle vända sig om och hans ansikte skulle vara utbytt mot ett gammalt skäggigt gubbansikte med gula tänder i ett hånflin…
Melwin, vad gööör du??? Det är mitt i natten och du läser bok?” ”Ja! Jag är jättepigg, mamma! Och du läste aldrig hela boken igår!” förklarar han och ler piggt så hela nyllet strålar.

Suck…vad ska man göra? ”Gå och lägg dig din lilla köttkorv!” svarar jag.

Ja, så där höll det på.

Kl 03.30 vaknade jag av att Melwin satt i källaren och spelade SkyLander…

Hoppas den här natten blir lugn och fin…

20140326-131955.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *