VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fulltös i livet

Saker och ting har en tendens att klumpa ihop sig. Förra veckan och veckan innan dess var lugna och vardagen gick sin gilla gång. Den här veckan är TOKSPÄCKAD! Nästa vecka lugn igen. Signering och Body Pump på Korpen i måndags, signering och event ikväll med bakelser till 200 pers, Lakritsfestivalen hela lördag och söndag och igår ringde TV4 Nyhetsmorgon och vill ha mig och Johnna från Hela Sverige Bakar i studion för att bjuda på brunch. Allt är sååååå himla roligt och härligt och jag längtar till varenda mission som en galning men…dygnet har för få timmar och mitt vanliga jobb snor många timmar och mina älskade rumpnissar ska fortfarande lämnas och hämtas, matas, torkas, bäras på, lyssnas på och mysas med, såklart ❤️ Kloning, where the fuck are you???

Så idag multitaskar jag i 180 blås. BVC med Milou i morse för 1.5 års kontroll, ut med hunden som inte känner lika många ruttna dofter i all nysnö så han tömmer ca 1/2 tsk urin vid varje piss, baka 8 tårtbottnar till showerna på festivalen, till Osteopaten och lirka med ländryggen som inte samarbetar med mig när jag far runt för mycket, stansa ut 600 bottnar till bakelserna som ska bjudas på ikväll…. Jag tog ledigt imorgon, bra beslut. Då hinner jag baka allt till brunchen på TV4, i lugn och ro


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *