VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shoppar bakprylar!

20140313-153619.jpg

Om det är nåt som får mig att få gåshud så är det att gå in en affär proppad av bakprylar! Härliga bunkar, slevar, formar, kavlar, tyllar, slickepotter mm mm!

Idag åkte jag in till stan för att hälsa på på Loppis kontor och äta lunch. Så trevligt att träffa folket bakom sighten!
Då passade jag på att botanisera runt bland mina favoritbakaffärer, mys mys.

Jag får ju liksom hejda mig och tänka vad jag verkligen behöver och vad som fattas hemma, annars plockar jag utan stopp!

20140313-152029.jpg
Jag köpte en stjärntyll, två jäskorgar, en fyrkantig form till mina bakelser som jag ska baka nästa vecka och en efterlängtad mönsterskärare till pajlock!


Kommentarer


  1. Lina 13 mars, 2014 on 19:04 Svara

    För det första måste jag säga att jag älskar din blogg och din bok! Blir så glad av dina recept för de sprudlar verkligen av glädje 🙂
    Men jag undrar var du köper dina bakgrejer någonstans typ former och sånt.
    Tack för en jättebra blogg med massa goda recept (y)

  2. Lina 13 mars, 2014 on 23:42 Svara

    Här kommer en annan Lina men undrar samma sak. Snälla tipsa om bra bakprylsaffärer i Stockholm. Blir nog en vända upp till storstan snart och vore så roligt att hitta någon/några bra bakaffärer att botanisera i då. Ha det bäst!

  3. Carro 14 mars, 2014 on 06:31 Svara

    Lagamati på Odengatan 68 och Cordon Bleu på Vasagatan 48!

  4. Louise 16 mars, 2014 on 07:56 Svara

    Känner igen känslan! Blir ett konstigt bakrus i hela kroppen. Har ingen möjlighet att komma till lakritsmässan men önskar er lycka till och hoppas ni får superskoj. Min son blev nyligen glutenallergiker även havre och är sedan innan mjölkallergiker har du ngt bra tips på recept som är bra tar jag tacksamt emot dessa.
    Ha en skön söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *