VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min lista

Jamen vad tusan, när vi ändå håller på med sjukstugetemat så lägger vi en liten nätt öroninflammation på morsan också. Det har jag fasen inte haft sen jag var liten men kommer ändå ihåg nu hur j-vla ont det gjorde.
Jag googlade huskurer så nu ligger en tsk riven lök inlindad i gasbinda i min hörselgång och spänner sen en timme tillbaks och det gör faktiskt inte ont längre, bra bra.

Jaja, skit samma. Melwin och Tobbe är på IKEA för att köpa en leksaksback till vardagsrummet så vi slipper ha utspridda prylar överallt.
Milou somnade som hon brukar och jag parkerar stjärten i soffan och kollar Hela England Bakar Masterclass. Mysmys!

Jag är så sjukt baksugen nu och sitter och tittar igenom min långa receptlista som jag alltid har liggandes i köket. Många många recept som jag vill testa, både favoriter och nytt. Hmm… Jag skulle vilja testa att göra chokladcroissanter. Det var många år sen sist och jag älskar att göra smördeg! Hoppas jag får lite space att göra dom idag


Kommentarer


 1. jossi 8 mars, 2014 on 09:14 Svara

  Oj oj, semelbombastic ligger pyrt till eller?
  Krya på dig älskade syster. Var rädd om öronen, inte att leka med!

  Kraaam!!!

 2. jossi 8 mars, 2014 on 09:14 Svara

  Oj oj, semelbombastic ligger pyrt till eller?
  Krya på dig älskade syster. Var rädd om öronen, inte att leka med!

  Kraaam!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *