VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V…A…B…B

Först Melwin, snorig, feber, hosta, sen Milou, samma visa. Nu jag. Fasen då! Jag trodde jag skulle slinka igenom den här gången men nu sitter jag här i soffan med feber och en hals som känns som en gammal rostig taggtråd.

Ungarna, dom är superpigga nu, på väg att bli friska och far omkring i hela huset och bara öser järnet! Shit, jag tänker tillbaks på tiden innan barnen kom, då låg man i soffan och kollade på Oprah och Dr Phil och drack nyponsoppa i 12 timmar när man var sjuk, hahaha!
/>
20140306-131259.jpg
Milous nya favvohobby. Borsta tänderna i 45 min, gärna med fingervantar på som hon plockat upp från golvet i garderoben.
Så, nu finns bara en sak att göra idag för att göra av med lite av deras enorma energi. Vi drar ut till lekparken. Solen skiner och det känns som såååå länge sen som jag satt och kisade upp mot himlen och kände värmen i ansiktet, gryyyyyymt härligt!!!

20140306-124339.jpg
Kl 12 brukar Milou somna och förhoppningsvis får jag två timmar i soffan för att kolla inspelade avsnitt av Mia på Grötö. Först sanering AB efter våffellunchen.

20140306-124512.jpg<


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *