VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Imorgon smäller det!

Thihooooooooooo!!! Jag längtar som en galning!
Det är äntligen dax att anordna min årliga SemmelBombastic! Så här ser planeringen ut..51 pers kommer, varav 23 är barn så det blir livat i holken, underbart!!!

20140228-063932.jpgNu ska jag ner i köket och förbereda lite innan jobbet. Jag har inte tid att massera idag, jag måste ju BAAAAKAAA!!!


Kommentarer


  1. 40plus 28 februari, 2014 on 07:02 Svara

    Dt låter som en jättekul tradition :). Hur många semlor gör du till 51 personer?
    Lycka till!

  2. 40plus 28 februari, 2014 on 07:02 Svara

    Dt låter som en jättekul tradition :). Hur många semlor gör du till 51 personer?
    Lycka till!

  3. Carro 28 februari, 2014 on 13:55 Svara

    Jaaaa! Det är en helig tradition numera, superkul!
    Jag bara brassar liss med alla degar men jag skulle tippa på att jag gör ca 20 stora semlor, 50 små, 60 choklad och 60 wienersemlor. Jag gör dom på ca 20g deg/bulle så dom blir små så man kan ta fler och testa olika smakkombinationer. Mycket bakning blir det, uuuuunderbart!

    Men…vi måste ställa in imorgon för Melwin har feber…suck..läromästare söndag istället

  4. Carro 28 februari, 2014 on 13:55 Svara

    Jaaaa! Det är en helig tradition numera, superkul!
    Jag bara brassar liss med alla degar men jag skulle tippa på att jag gör ca 20 stora semlor, 50 små, 60 choklad och 60 wienersemlor. Jag gör dom på ca 20g deg/bulle så dom blir små så man kan ta fler och testa olika smakkombinationer. Mycket bakning blir det, uuuuunderbart!

    Men…vi måste ställa in imorgon för Melwin har feber…suck..läromästare söndag istället

  5. Carro 28 februari, 2014 on 13:56 Svara

    Jaaaa! Det är en helig tradition numera, superkul!
    Jag bara brassar liss med alla degar men jag skulle tippa på att jag gör ca 20 stora semlor, 50 små, 60 choklad och 60 wienersemlor. Jag gör dom på ca 20g deg/bulle så dom blir små så man kan ta fler och testa olika smakkombinationer. Mycket bakning blir det, uuuuunderbart!

    Men…vi måste ställa in imorgon för Melwin har feber…suck..läromästare söndag istället

  6. Carro 28 februari, 2014 on 13:56 Svara

    Jaaaa! Det är en helig tradition numera, superkul!
    Jag bara brassar liss med alla degar men jag skulle tippa på att jag gör ca 20 stora semlor, 50 små, 60 choklad och 60 wienersemlor. Jag gör dom på ca 20g deg/bulle så dom blir små så man kan ta fler och testa olika smakkombinationer. Mycket bakning blir det, uuuuunderbart!

    Men…vi måste ställa in imorgon för Melwin har feber…suck..läromästare söndag istället

  7. Carro 28 februari, 2014 on 13:57 Svara

    ”läromästare”??? Kör nästa ska det stå..

  8. Carro 28 februari, 2014 on 13:57 Svara

    ”läromästare”??? Kör nästa ska det stå..

  9. Elin 11 mars, 2014 on 19:52 Svara

    Ett tips till nästa år, saffranssemlor med hallongrädde. Så himla gott!! Bara köra i saffran i degen (valfritt med kardemumma men jag har i det också), blanda grädden med avrunna, frysta hallon och eventuellt lite socker och så mandelmassa. Kanske inte helt självklar kombo, men det gifter sig perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *