VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Del 8 Desserter

Vilka kommer att gå till semifinal? Det är så nära så nära nu så luften darrar i tältet!

Mission: En dessert som är en fröjd för ögat och som innehållerxen bakad del.
Tid: 80 min

Min Chokladbonanza med apelsinkräm blev preciiiiiis så som jag ville! Sååå himla härligt!!! Tiden var knapp men jag tog det lugnt och hade några minuter över i slutet. Tummen upp från domarna kändes skönt efter förra veckans fiasko. Puh…

Teknisk utmaning: Creme Caramel med flarn i valfri utformning. 

Fyyyyy vilken trist jäkel var min första tanke. Trist för att jag har noll koll, hehe. Jag är inte så förtjust i creme brulee, creme Caramel osv… Dallrigt och sliskigt…bläääää. 
Jaja, mitt blev ju så dåligt så all världens klockor stannade. Jag vispade smeten för mycket så det blev skum och så sjönk den direkt i ugnen. Jag fyllde då på med lite mer smet för att chansa lite och därav det piiiiinsamma utseendet, en liten dallrig albino donut, ja, dom hade ju till och med ett hål i mitten, hahaha! Jaja, flarnet blev ju succé…tur för mig.

Jag, Fredrik, Ina och Veronica i semi!
Vi blev bjudna på finmiddag den kvällen och njöt tillsammans sv att ha kommit så långt, nu är det final som är nästa mål, gulp!

Jonnha, världens härligaste jädra böna fick åka hem och det sved som eld i hjärtat, usch vad vi saknade henne sen 😔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *