VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Chokladpajen

 
3 små pajer
 
Ingredienser
Mördeg med choklad
260 g vetemjöl 
200 g smör 
100 g socker 
1 ägg 
5 g salt 
10 g kakao 
 
Chokladfyllning
80 g choklad 70 % 
75 g smör 
70 g florsocker 
30 g vetemjöl 
1 ägg 
 
Garnering
10 jordgubbar 
florsocker 
 
Gör så här
Pajskal
1. Ugn 175 grader.
2. Hacka samman alla ingredienser till en smidig deg.
3. Dela chokladmördegen i tre delar och klä tre små pajformar.
Grädda i 7 min.
4. Chokladfyllning
Smält ihop choklad, florsocker och smör i ett vattenbad.
5. Blanda i mjöl.
6. Rör i ägget.
7. Fyll formarna och grädda 12 min.
Garnera med jordgubbar och pudrat florsocker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *