image

image

image

image

Jaa alla kära läsare, snart är det alla❤dag. Har ni förberett något roligt? eller kanske något romantiskt?
Själv så bryr jag mig inte på mycket om just alla❤dag, men den dagen betyder lite extra för mig då jag och Kevin gick ut på våran första dejt på alla❤ dag. Nu blev det inte en jätte optimal dejt och jag hade gärna gått ut med Kevin innan, men eftersom att vi var inlåsta i ett hus i Sydafrika och spelade in Top model så hade vi inte så mycket val. Samtidigt som vi var på våran dejt på en takvåning i  Kapstaden så satt det ca 5 kameramän 1 meter ifrån och iakttog allt vi gjorde, jaaa ni fattar, lite stelt typ…
Men det var trots allt första dagen ute ur huset med bara Kevin. Hela den dagen var typ perfekt för mig, den kvällen fick mig att på riktigt förstå att jag var kär i den killen.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Josefine

    Jag älskar det avsnittet ed er dejt! Ni är så sjukt söta!❤️

    URL:

Lämna en kommentar