Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Vårboost i St Annas

Två stora missar i vår helgplanering är att 1) jag glömde mina promenadskor och 2) vi glömde vagn åt Lillasystern. Med inplanerad tårta och därmed utebliven promenad var det kanske inte bästa upplägget för helgen som skulle innefatta både träning och motion. Men då får man ju vara lite påhittig – eller vad säger ni? 

Här i stugan var det finväder  i eftermiddags, så vi drog oss ut i solskenet för att hacka lite is. Tungt, tungt för mina axlar som orkar ungefär ingenting och Lilla A gav sig på att försöka gräva fram sin sandlåda. Sen tror jag att vi väckte ungefär halva området – de få som är här då. Våren är kanske inte lika långt kommen som man vill hoppas, men snart så. En liten sväng upp i skogen hann vi också, eller i alla fall den lilla. Själv hade jag hela skon full med snö (måste hålla ut med de där trasiga sakerna) redan efter några steg och stannade en bit upp i backen medan hon klättrade vidare. Något kaxig när hon sen sprang och kastade sig ner mellan stock och sten. Det där fleecefodrade stället kommer nog inte överleva till Lillasystern. 

Nu laddar vi för kvällen här, det vankas hjortstek och luktar så galet gott att min mage skriker efter mat.

Sitter ni bänkade inför Melodifestivalen ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *