Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Var sak har sin tid

Jag har känt ganska länge nu att jag börjar växa ur Alfva. Inte i storlek, men i ålder. I mognad. Intressen. Det spretar ganska rejält, vilket det måste kunna få göra eftersom det är min plattform och jag står för innehållet men njae – när man inte längre har motivationen att styra upp det som är och har varit så är det bättre att säga hejdå. Derbyn tar alltmer plats i mitt liv, men här i bloggen har jag inte velat låta den ta över. Trots att den borde. Derbyn, träningen för att bli bättre på derbyn, resorna, och till viss del barnprylarna kommer följa med mig framöver, för att de är en del av mitt liv.

Alfva föddes någon gång på 90-talet, senast 1997 när det blev mitt login till Lunarstorm. Därefter har det följt med och när jag velat vara anonym är det min fasad jag gömt mig bakom. Där jag har velat skydda barnen har jag gjort det genom att inte låta deras namn vara sökbara, för bilder är flera av mängder tänker jag. Nätet är så pass stort att jag egentligen inte är nämnvärt rädd för den exponeringen, inte heller är jag rädd för att jag hänger ut dem. De kommer fortsättningsvis självklart existera i bloggen, men småbarnslivet är ändå förbi (på de allra flesta sätt). Jag vill ha mer fokus på mig, på mina intressen. Det blir kanske inte mindre spretigt för det utifrån er synvinkel. Och så reklamen. Ska jag ha någon reklam kan jag lika gärna ta betalt för den. Annars slipper jag den helst.

Alla inlägg rörande resor och barnprylar kommer finnas kvar på något sätt. Detaljerna kring själva varandet är inte klara än. Den nya bloggen håller på att sättas upp och jag jobbar på den. Tills dess kommer det vara en del stiltje här. Jag hoppas ni förstår. Men jag försvinner inte, jag vill bara ha mer plats att vara mig själv. Oavsett om du vill läsa eller inte. Adressen? Den kommer inom kort och har mer än viss koppling till mitt nya derbynamn.

Puss på er!

One thought on “Var sak har sin tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *