Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Vad hände?

Solen försvann kring lunch, men det var inga tunga moln. Lagom tills dess passade iaf jag och den lilla på att krypa till kojs och sova gott i timme. Trots sovmorgon kändes det som att det behövdes, för tro det eller ej så är jag frotfarande förkyld. Eller förkyld igen, jag vet inte vilket. Inte sjuk dock, alltid något!

Vi har lekt i den evigt populära sandlådan, jagat bollar och vattnat blommor med regnvatten. Jag har sett årets första (och förhoppningsvis sista) fästing och Faster G har sålt storbåten. En lugn, men händelserik dag här i Ramsdal helt enkelt. Imorgon står en sväng till Söderköping på schemat, sen kommer fler besökare hit och ska trängas lite.

Snart ska vi göra något underbart, nämligen grilla kvällens middag. Är riktigt hungrig idag, så tro ni att jag tänker njuta av maten som kommer serveras.

Tills dess bjuder jag på ett bildregn från olika sekvenser i den härliga sandlådan. Självklart bjuder vi på två olika outfits eftersom det är helt omöjligt att hålla sig ren mer än 3 timmar om man heter Lilla A! 😉

Hoppas ni har en helt underbar ledig torsdag! 

0 reaktioner på ”Vad hände?

 1. åh! härliga bilder. Måste fixa en sandlåda till Tuvaluva med… stackarn har bara grus och lerhögar att gräva i. Men en lekstuga har hon nu allt! 😛

 2. Det ser ju helt underbart ut :) Kul med sandlåda ju! Dagen här har spenderats i morgonrock. Är fortfarande helt slut efter personalkonferensen och sedan har Hugo blivit dålig, feber och envis hosta :( Inte alls kul! Hoppas att det går över snabbt så att vi får några friska dagar nu när vi är lediga.

  Ha en fortsatt skön helg!

 3. Vilka härliga sommarbilder!
  Här har vi också grillat i kväll, så gott! Tror aldrig att jag skulle kunna tröttna på grillat, luktar & smakar underbart!
  Vad är det med dessa förkylningar i år?? De ger ju aldrig med sig:-(
  Ha en fortsatt fin helg!

  Kram Kram

 4. Haha, jag känner igen det där. Jag förstår inte riktigt hur barnen LYCKAS bli så skitiga så snabbt. Jättefina bilder på skruttan förresten! Ser så soligt och härligt ut :)
  Kram

 5. Guuud va skönt att sussa ett par timmar på eeftermiddagen ! Jag tänker OFTA att jag ska sova när viggo gör det, men det är väldigt sällan det blir av !
  Ja, moster hade vart helt slut efter ett par timmar i trädgården med viggo som var om möjligt vildare än vanligt. Han hade inte vart still en sekund utan undersökt och smakat på allt !
  Vi föräldrar är ju vana men inte stackars moster som inte vågade släppa honom ur sikte ens för en halv sekund 😉
  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *