Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Tjenare Kungen!

Är det något Sverige lider brist på så är det bra filmer. Tjenare Kungen med sin 80-tals anda tycker jag är charmig, jag har sett den förut och igår kväll passade jag på att slappa till den eftersom jag just nu råder stor brist på bra serier att plöja innan sänggående (och hade barn i sängen så jag inte kunde läsa någon bok).

Något jag inte tänkt på förut är att det är en viss medialt stor person med diverse åsikter som är med i filmen. Hur jag missat det? Jag vet inte. Men behållningen är helt klart en yngre version av Joel Kinnaman. De där ögonen alltså, hej hej här från pölen. Efter några år med tyngre avdankad knarkarlook i The Killing är det ändå rätt fint att se det där äldre (fast yngre) och göteborgska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *