Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

The Other Woman

I fredags var ju jag, Ida och Karin på bio. Efter att vi shoppat, hängt på Anglais och ätit middag på Taverna Brillo då. Självklart passade vi även på att köpa lite godis innan på Caramella (nu lät det som jag ens visste att det fanns – nej). Sen satte vi oss på Sergels biograf, i våra extra breda stolar och skrattade nästintill konstant i två timmar.  En humorlös recensent på SvD tyckte inte alls att filmen var något att ha och det är inget mästerverk, men det är en vansinnigt charmig (och fint överdriven) Leslie Mann (Knocked Up, This is 40) som fick en annars ganska stelbent Cameron Diaz att vara rolig.theotherwoman

När jag gick därifrån hade jag värk i käkarna för att jag hade skrattat så, kanske fnissade jag mer än nödvändigt. Visst blev den lite onödigt spretig på slutet, trådarna hölls inte ihop snyggt och den dalade en del men den var riktigt, riktigt kul. Faktiskt det mest underhållande jag sett på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *