Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Smartsun – aldrig mera bränd?

Det var ju bara någon vecka sen vi fick se studierna som visade på att hudcancer fortfarande är på framfart, mycket för att det tar tid innan symptomen visar sig men också för att vi säkert fortfarande kan göra mer för att undvika att skada huden i onödan. Speciellt vi som har en tendens att bränna oss i solen, likaså för att säkerställa att vi inte utsätter våra barn för farlig sol i onödan.

Smartsun är ett armband som registrerar hur mycket sol kroppen utsätts för i både UV A och UV B, med färgförändring berättar det om det är dags att smörja in sig mer eller om det till och med är så pass att man bör uppsöka skugga. För oss som barnfamilj, som även planerar längre vistelse utomlands i sommar känns det som en billig försäkring om att inte skada våra barns hud inför framtiden. Jag som är lite rödlätt i håret, även sambon som är lite mörkare men har tendens att bränna sig i början skulle nog må bra av att ha en indikator tillgänglig.

  • Är för endagsbruk. Ta av och släng sensorn efter en dags användning, även om färgen inte har ändrats. Använd en ny sensor varje dag.
  • Kan användas i vatten, även saltvatten och klorerat vatten.
  • Känner av både UVA- och UVB-strålning.
  • Kan användas i kombination med solkräm. Smörj in både kropp och armband med solkräm.
  • Fungerar tillsammans med alla sorters solskydd.
  • Kan användas hela dagen, såväl inom- som utomhus.
  • Mäter den totala strålningen under en hel dag.
Smartsun armband säljs i 7 pack som kostar 99:- per paket.
Hur skyddar ni barnen och er själva mot solen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *