Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Små Citroner Gula.

Det är nu jag kanske motvilligt får erkänna att hösten är på gång. Morgonens promenad till bilen iklädd enbart blus var aningen kylslagen, trots sol. Det är då man inser att man kommer förlora slaget om sommaren. I alla fall idag. Lyckligtvis är det ju inte som i Game of Thrones där vintern innebär flera år och dessutom tar med sig ”the white walkers”. Istället tänker jag härliga höstdagar, mysiga kläder, en kopp te, lite tända ljus och kanske hinna läsa lite böcker.

Apropå det där med att mysa så såg jag en sån film igår, Små Citroner Gula som är baserad på Kajsa Ingemarssons bok. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men en sak kan vi ju konstatera. David Tainton åldras väl. Väldigt väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *