Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Resenären: Letar du flygresa till Thailand?

Ett litet insidertips just nu är att kolla in Emirates kampanj just nu, de rear ut en hel del biljetter mot Asien (främst Thailand) och en familj på fyra personer kan ta sig iväg i sommar för under 15000:-. Ett fynd om du frågar mig! Kolla in hos exempelvis Flygresor och se om något passar er!

emirates-number-contactNästan så jag blir lite sur att vi redan köpt våra (billiga) flygbiljetter eftersom Emirates råkar vara ett av världens bästa flygbolag men å andra sidan hade jag aldrig klarat av att ha is i magen fram tills nu för att vara säker på att det skulle komma ett bra alternativ. Säger hon som inte ens i detta nu fått ett OK på ledighet från jobbet.

3 thoughts on “Resenären: Letar du flygresa till Thailand?

    1. Var det verkligen Emirates? Jag har för mig att Qatar var ute i lite blåsväder (suck) här i vintras med skriverier kring deras personal, men kan ärligt ha blandat ihop pga bolagen är aningen lika.

      1. Ahh… nä det är nog jag som blandar!! Qatar var det la som betedde sig bedrövligt mot personalens utseende. Å andra sidan… det där med att bolagen är lika, det gäller kanske alla bolag idag? Förutom helylle-SAS som fortfarande kör schyssta stilen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *