Välkommen in i bloggen med fötterna i Nacka och huvudet i IT-bubblan. Med två störtsköna ungar (och en sambo) tar jag mig an universum och försöker hänga upp mig på livets bästa. Hittar ni inte oss i Nacka så är vi nog ute och reser. Vi gillar nämligen sånt. Kan också vara så att jag har ett något oekonomiskt intresse för barnprylar och numera även träningskläder. Gillar fart och fläkt, men kan vara det lataste du någonsin skådat. Är numera en freshie inom RollerDerby för Royals och tränar betydligt hellre än bra.

Premiärdoppet!

2013-06-12 (11 av 15) 2013-06-12 (12 av 15) 2013-06-12 (13 av 15) 2013-06-12 (14 av 15)Det är det här som är den stora skillnaden med vår semester om den är i Sverige eller Thailand (eller något annat långtbortistanland) – man kan bada utan att frysa även om det så är tvärmulet ute. Underbart!

Fast det var två väldigt tveksamma ungar som klev i poolen, Lilla A värmde upp sig fort när hon kom ihåg hur hon skulle göra för att simma i puffarna (inser precis att hon faktiskt inte har badat med såna sen vi var till Rhodos). De där hon för övrigt blivit nedgraderad från såna cherekringar till ett par Spiderman puffar. Hon är stolt som en tupp och jag suckar lite.

Till och med jag vågade mig ner i vattnet, det var riktigt, riktigt skönt. Alldeles precis lagom helt enkelt! 

En reaktion på ”Premiärdoppet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *